Новини: Към сайта

*
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай. 19 Юни 2013, 20:23

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Страници: [1] 2 3
  Изпрати темата  |  Изпечатай  
Автор Тема: ПЛАМЪКЪТ НА СЪРЦЕТО (Yol arkadaşım) - НОВА ТВ  (Прочетена 4594 пъти)
Bayraktarova
Модератор
Hero Member

Рейтинг: +69/-0
Публикации: 3520

« -: 21 Май 2010, 20:24 »

Yol arkadaşım

от понеделник до петък
Нова ТВ: 16.30-18.00
Диема Фемили: 14.30-16.00

с участието на Йозге Йозберк, Полат Билги, Синан Тузджу, Гонджагюл Сунар, Айше Тунабойлу, Кая Аккая, Ъраз Йонтем,
Серхат Кълъч и др.

Бягството от проблемите няма да ги реши. Това е една гореща история от Егейско море, пресъздадена от един от
най-добрите разказвачи в Турция - Чаан Ърмак.

Айля разбира, че съпругът й има извънбрачна връзка и решава да замине заедно с дъщеря си за града, в който е прекарала детството си. Там тя се среща отново с първата си любов. Дали ще остане в малкия град, или ще се върне в Истанбул?

Айля е родена в Алибей – малък град на брега на Егейско море. Губи родителите си, когато е все още малко дете. Отгледана е с много любов от баба си Бахрие и с много неприязън от чичо си Ръза.

Заради неразбирателството с чичо й, когато Айля е на 15 години, е изпратена да завърши обучението си в Истанбул. Тя винаги е имала по-различно разбиране за живота.

Със заминаването си тя оставя след себе си не само родния град, но и първата си любов Суат. След като се дипломира, Айля се омъжва за Сертач.

Ражда им се дъщеря Ейлюл. Айля има щастлив брак до момента, в който разбира, че съпругът й има извънбрачна връзка. Тогава решава да вземе дъщеря си и да замине за родния си град.

Решението да се върне в Алибей не е лесно за Айля, тъй като там я очакват чичо й, с когото никога не се е разбирала, съгражданите, които никога не са я приемали, и преди всичко вътрешният конфликт със самата себе си.

На фона на тези проблеми Айля отново става близка с първата си любов Суат, който все още не е изгубил интереса си към нея. Айля трябва да реши кое ще бъде най-доброто за дъщеря й - да остане в малкия град или да се върне в Истанбул.

Режисьори: Ърмак Чъъ и Емре Кабакушак
Сценарист: Чаан Ърмак
Музика: Ариа
Продукция: Kanal D - aSis Yapım (2008-2009)
*Оригинално заглавие: Yol arkadaşım (Спътнико)

Инфото и оформлението в този пост е изцяло на Дизи, за което му благодаря thumbsup
« Последна редакция: 04 Юни 2010, 13:37 от Bayraktarova » Информирай модератор   Активен

шеф
Модератор
Hero Member

Рейтинг: +51/-26
Публикации: 2285

« Отговор #1 -: 21 Май 2010, 22:58 »

Малко прибързано се открива нова тема , доста има такива , а все сериалите още не са започнали! По-добре като не сме сигурни , да се изчака анонс, или да се пише в Новини!

И след като има вече тема - предполагам че това е сериала ( 41 еп.) Yol Arkadaşım, не се връзва " Под липите" да е под това име! И жалко, защото него го очаквахме. А ако е този сериал, не е нищо особено( според  мен).

Информирай модератор   Активен
alice_in_wonderland
Hero Member

Рейтинг: +30/-0
Публикации: 1406

« Отговор #2 -: 22 Май 2010, 00:46 »

И аз видях инфото, моята надежда бе за Под липите, тук виждам един познат герой от този сериал. Надявам се обаче тази информация да е невярна.  и да пуснат под липите.
Байрактарче мерси за темата.

You can't break my spirit - it's my dreams you take.
diziler
Sr. Member

Рейтинг: +32/-49
Публикации: 359

« Отговор #3 -: 22 Май 2010, 01:01 »

за да не се спекулира с "Под липите", искам да кажа, че тази година СЪС СИГУРНОСТ ще започне Ihlamurlar altında (което буквално означава "Под липите"), а какво заглавие ще му лепнат от Нова ТВ, само те си знаят.
Тоест... сериалът "Ъхламурлар алтънда" (независимо под какво заглавие у нас) ще тръгне, а другите... те са си отделно. От Нова ТВ имат навика да бавят нещата с месеци. По същия начин забавиха "Ангел пазител" и го пуснаха през януари, а беше почнат да се превежда и дублира още през октомври. Те купуват в пакети и си разпределят кои ще са за пиков час, кои следобед. Затова изчакват да свършат някои риалити формати и т.н. ТАка, както и бТВ са си запазили трите сериала с Къванч за пиков час и няма да ги пуснат, докато не им спрат състезанията и риалити-предаванията вечер.
А МАЛКИ ЖЕНИ все още си го дават в Турция, доста серии е. Тук не са излъчени дори и половината от тях. Няма никаква логика Нова ТВ да го спрат на 3 юни.  Но като се замислим... защо изобщо да търсим логика в Нова ТВ, след като всеки втори сериал, който пуснат, го спират. Сега за пореден път спряха Забранена любов. ЗАвръщане в рая го пуснаха за 5 серии и го спряха. А Ангел пазител го спряха 10 серии преди финала. За Семеен сарай... направо не ми се приказва

p.s. иначе İlk aşkım (Първата ми любов) е сериал от 2006г, а İlk aşk (Първа любов) е игрален филм с Халит Ергенч. Но предполагам, че това е поредното измислено заглавие от НОВА ТВ и няма общо с оригинално заглавие
« Последна редакция: 22 Май 2010, 01:26 от diziler » Информирай модератор   Активен

miglena
Sr. Member

Рейтинг: +7/-0
Публикации: 333

« Отговор #4 -: 22 Май 2010, 13:18 »

Да те от Нова Телевизия имат и друг навик когато неощ не се хареса,или няма достатъчен рейтинг на гледаемост го спират и започва друг на негово място.Така се случи с почти всички турски сериали излъчвани на последък:като Ангел пазител дето му оставаха още няколко серии,Семеен сарай и много други на който не им се сещам заглавията.Спомням си само,че докрай бяха Гордата Аси....мисля,че и 1001 нощ също са го излъчвали до края...за Малки жени пак не съм сигорна щом има да наваксва в серий които все още се излъват в Турция знчи и него могат да го спрат за неопределено врема както и Незабравима...и т.н...да не ви занимавам
boriqna
Hero Member

Рейтинг: +72/-0
Публикации: 2333

« Отговор #5 -: 22 Май 2010, 13:31 »

Да ще е много жалко ако наистина заменят сериала "Под лепите" с този и аз не го харесвам не ,че съм го гледала целия само няколко серии и те ми бяха достатъчни да го определя като скучен...много скучен.

.......:):))****:):)).......
alice_in_wonderland
Hero Member

Рейтинг: +30/-0
Публикации: 1406

« Отговор #6 -: 22 Май 2010, 18:47 »

за да не се спекулира с "Под липите", искам да кажа, че тази година СЪС СИГУРНОСТ ще започне Ihlamurlar altında (което буквално означава "Под липите"), а какво заглавие ще му лепнат от Нова ТВ, само те си знаят.
Тоест... сериалът "Ъхламурлар алтънда" (независимо под какво заглавие у нас) ще тръгне, а другите... те са си отделно. От Нова ТВ имат навика да бавят нещата с месеци. По същия начин забавиха "Ангел пазител" и го пуснаха през януари, а беше почнат да се превежда и дублира още през октомври. Те купуват в пакети и си разпределят кои ще са за пиков час, кои следобед. Затова изчакват да свършат някои риалити формати и т.н. ТАка, както и бТВ са си запазили трите сериала с Къванч за пиков час и няма да ги пуснат, докато не им спрат състезанията и риалити-предаванията вечер.
А МАЛКИ ЖЕНИ все още си го дават в Турция, доста серии е. Тук не са излъчени дори и половината от тях. Няма никаква логика Нова ТВ да го спрат на 3 юни.  Но като се замислим... защо изобщо да търсим логика в Нова ТВ, след като всеки втори сериал, който пуснат, го спират. Сега за пореден път спряха Забранена любов. ЗАвръщане в рая го пуснаха за 5 серии и го спряха. А Ангел пазител го спряха 10 серии преди финала. За Семеен сарай... направо не ми се приказва

p.s. иначе İlk aşkım (Първата ми любов) е сериал от 2006г, а İlk aşk (Първа любов) е игрален филм с Халит Ергенч. Но предполагам, че това е поредното измислено заглавие от НОВА ТВ и няма общо с оригинално заглавие
Благодаря за пояснението, да за "Под липите" вече разбрахме, че ще върви още преди време, никой не го поставя под съмнение, по-скоро в момента въпросът е кога. Но както си написал - не търся логика в Нова телевизия, моите лични очаквания са да е в края на лятото. Но какво мисля аз и каква е идеята на Нова са две разлчини неща. За мен е абсолютно грешно да се пускат много на брой сериали да вървят едновременно. Нова трябваше просто да изчакат и да ги пускат поетапно, за да може да им се насладят зрителите напълно. Но ... точно обратното се случва. А това да спреш един сериал по средата е меко казано глупаво, да не говорим за "Семеен сарай", а какво причиняват на зрителите на "Любов назаем" - Son bahar, с това излъчване на 2 епизода в седмица е още по-смешно.

You can't break my spirit - it's my dreams you take.
missence
Hero Member

Рейтинг: +26/-9
Публикации: 874

най-красивата турска актриса

« Отговор #7 -: 23 Май 2010, 11:47 »

аз едно немога да разбера, кой им дава този акъл на Нова ТВ:

1) Любов назаем го опропастиха
2) Незабравима го спряха, че чакали май серии
3) Семеен сарай (незнам какво се е случило, не съм го гледала, ама май е спрян)
4) Ангел пазител не гледах, но сега разбирам, че май не са го изкарали докрай.

АМАН 
шеф
Модератор
Hero Member

« Отговор #8 -: 29 Май 2010, 20:39 »

Пламъкът на сърцето  - това е последно името на новия сериал след Малки жени! И кой позна - погледнете снимките от предишния мой пост. Нещо да кажете
Ето и клипа на НОВА:  http://www.vbox7.com/play:bd4808a1
« Последна редакция: 29 Май 2010, 20:45 от шеф » Информирай модератор   Активен
Илиана
Hero Member

Рейтинг: +7/-1
Публикации: 525

« Отговор #9 -: 29 Май 2010, 21:07 »

Пламъкът на сърцето  - това е последно името на новия сериал след Малки жени! И кой позна - погледнете снимките от предишния мой пост. Нещо да кажете
Ето и клипа на НОВА:  http://www.vbox7.com/play:bd4808a1
Значи турски бил този сериал, гледах рекламата началото на седмицата.
Bayraktarova
Модератор
Hero Member

« Отговор #10 -: 29 Май 2010, 21:22 »

Тази реклама вече от близо седмица върви. По - късно ще оправя първи пост.

Bayraktarova
Модератор
Hero Member

« Отговор #11 -: 03 Юни 2010, 10:38 »

Дизи благодаря за инфото и че оформи така хубаво темата, но не може да има две теми за един сериал за това ги слях thumbsup

шеф
Модератор
Hero Member

« Отговор #12 -: 03 Юни 2010, 11:34 »

Трябваше сливането да бъде в обратен ред - оформлението на дизи е доста удачно за стартова страница. Байрактарова , нищо лично - това е мое виждане за оформлението и приноса на всеки за темата. Иначе, по-важно е - сериала да ни хареса и да има много коментарии.
Bayraktarova
Модератор
Hero Member

« Отговор #13 -: 03 Юни 2010, 11:42 »

Няма как да стане сливането в обратен ред. Афтоматично си става кое е с първа дата thumbsup Разбира се, че Дизи е оформил всичко идеално и аз му благодарих.

Bayraktarova
Модератор
Hero Member

« Отговор #14 -: 04 Юни 2010, 13:42 »

Незнам как  изобщо им идват идеите за имената на сериалите. Често пъти са доста нелепи, а и не виждам смисъл да се преведе в оригинал, но вече свикнахме и на орязани сцени, сменени заглавия, спиране на сериали и т.н.

Дизи ще се радвам ако допълниш с инфо и музика темата, защото имам изпити и няма да имам време за търсене на инфо.

Страници: [1] 2 3
  Изпрати темата  |  Изпечатай  

Отиди на: